Weekend Workshop GELUK

Waarom dit Geluksweekend ?
Gelukkig zijn in je werk, je relaties en meer? Dat kan! Want geluk ligt voor het oprapen, ook voor jou. Vraag jij je wel eens af:
– Ben ik eigenlijk wel echt gelukkig?
– Wat is echt geluk?
– Hoe word ik gelukkig?
– En wat als ik het kwijt raak?

Begeleiders Martin Thoolen & Wendy Hobbelink:
“We zoeken vaak geluk buiten ons zelf, in een baan of een relatie. We proberen onszelf te fixen, de betere of perfecte versie van onszelf te worden. We vertellen onszelf dat we lekker druk bezig zijn, en rennen van hot naar her. We willen erkenning, waardering of beroemdheid hebben.

Om zo eindelijk happy te worden, en liefst te blijven. Om dan te ontdekken dat dit alleen kortstondig geluk geeft, waarna de strooptocht naar geluk weer doorgaat”.

Wil je uit de valkuil van deze onmogelijke queeste naar geluk  stappen? Wil je ontdekken hoe je echt geluk in je zelf vindt? Welkom in dit weekend.

Voor wie?
Deze Weekend Workshop is iets voor jou als je:
– echt geluk in jezelf wil vinden
– je ideëen over geluk wil onderzoeken
– je wil laten verrassen door nieuwe perspectieven op geluk
– nieuwe keuzes in leven/werk wil maken die je gelukkig maken

Je kunt meedoen vanuit je organisatie, als ZZP-er of als particulier. Je bent welkom, of je nou eerder wat bij  Circumference gedaan hebt of niet.


Aanpak
Intake
Deze Intensive start met een kort telefonisch gesprek met één van de twee begeleiders, om je  focus voor het weekend uit te wisselen.

Weekend Workshop Geluk
In dit weekend nodigen we je uit om te ontdekken wie je werkelijk bent. Om de perfectie in je imperfectie te zien. Om je eigen schoonheid en je derrie te omarmen. Om je briljantie te zien, zelfs als je een fout maakt.

We herinneren je er aan dat echt geluk je geboorterecht is. We laten je ervaren dat situaties in je leven je wakker kunnen schudden om echt geluk te vinden. We laten je zien dat je veel meer kunt dragen, dan je zelf soms denkt.

We delen vanuit onze eigen ervaring hoeveel ruimte en energie er vrijkomt als je het zoeken naar geluk opgeeft. Om dan zomaar geluk te vinden. Geluk, ruimte, vrijheid die altijd in je was.

Vrijblijvende follow-up: Individuele coaching
Als dit weekend veel wakker maakt in jou, dan kun je naar afloop individuele coaching aanvragen bij een van de begeleiders.


Werkwijze
Er zijn inspirerende inleidingen, visualisatie- en mindfulnessoefeningen, storytelling en boeiende dialogen. En er is ruimte voor reflectie, lichtheid en humor.


Programma
Onderwerpen in het weekend:
– Kortstondig geluk of echt geluk?
– Drie perspectieven op geluk
– Impact van drie perspectieven op al je levens- en loopbaankeuzes
– Nieuwe relatie met jezelf en je omgeving
– Handvatten voor waar geluk in je leven

Tijdens het weekend ontvang je ons boek ‘Rijkdom is gratis!’


Praktische informatie
Deelnemers en begeleiders
Het minimum aantal deelnemers is 15 en maximaal  35.

De begeleiders zijn de oprichters van Circumference: Martin Thoolen en Wendy Hobbelink. Ze werken ruim 20 jaar (inter)nationaal op het gebied van empowerment, leiderschap en authentieke kracht voor organisaties, team en individuen. Na acht jaar Week Retreats in het buitenland, starten ze nu met compacte Weekend Intensives over levensvragen die bij veel mensen spelen. Meer informatie over begeleiders:  klik hier.

Data, tijden en locatie
Op dit moment is geen weekend gepland. Naar alle waarschijnlijkheid komt er een nieuw weekend in de Herfst van 2018. We houden je op de hoogte!

Kosten
De deelnamekosten voor deze Weekend Workshop per persoon zijn:
€  445,- voor organisaties
€  345,- voor zzp-ers
€  245,- voor particulieren.
Dit is inclusief de accomodatie, koffie/thee/water en lunch voor beide dagen. Alle bovengenoemde bedragen zijn excl. 21% BTW.

Je kunt op eigen initiatief een (voor)overnachting reserveren in het ISVW. De prijs voor een standaardkamer kost daar € 72,50 en voor een comfortkamer en €  90,00 per nacht (inclusief ontbijt, excl. toeristenbelasting). Als er 10 overnachtingen bij het ISVW geboekt zijn, dan kun je daar overnachten. Bij minder dan 10 overnachtingen, zal het conferentiecentrum een overnachting dichtbij hen verzorgen. Voor meer informatie over overnachting, zie www.isvw.nl of bel 033-4650700.


Aanmelding
Bij deelname ontvang je een aanmeldingsformulier. Na betaling is je plek definitief. Vier weken voor aanvang ontvang je een uitnodigingsbrief.


Meer informatie?
Stuur een mail naar info@circumference.nl of bel 072-5815020. Je kunt ook een digitale brochure aanvragen.

 

Meer Services
  • Coaching (face-to-face & online)
    Tijdens 4 tot 8 gesprekken van 1,5 uur optimaliseer je professionele functioneren te optimaliseren. Diepgaand, inspirerend en effectief tegelijk!
  • Life Coaching
    Tijd voor een nieuwe stap in je leven? Life Coaching is verdiepend, inspirerend en vaak lIfechanging.
  • Leergang Personal Empowerment
    2 persoonsgerichte groepstrainingen en 2 individuele coachings. Verdieping, inzichten, handvatten voor je werk.