Team Empowerment

DIRECTIETEAM INTERNETBEDRIJF ZICHT ONLINE
Een hele positieve, inspirerende, bezielde trainer. Als persoon geloofwaardig, als professional zorgvuldig en ziet toe op effectiviteit van de meetings. Hierdoor worden we als directieteam bekrachtigd, en dat was precies de bedoeling.

AFDELING PERSONEEL & ORGANISATIE ZIEKENHUIS
Aansluiting bij de praktijk, snel tot de kern gekomen.
Handvatten voor zelfstandig oppakken van teamontwikkeling.
De doelen zijn duidelijk behaald, resultaat is duidelijk merkbaar.

MANAGEMENTTEAM VAN INTERNATIONALE BANK
Erg positief, op korte termijn openheid bereikt.
Begeleiding was integer en respectvol.

Voor wie
Voor directieteams, projectteams, managementteams en teams-in-transitie. De grootte van de teams variëren vaak van 6 tot circa 20 teamleden.

Doel
Het versterken van de samenwerking, communicatie of teamspirit om een optimaal teamresultaat te realiseren.

Onderwerpen
Mogelijke onderwerpen zijn:
– Teamontwikkeling en teamrollen
– Effectief teamoverleg en transparante teamcommunicatie
– Groepsdynamica en interpersoonlijke thema’s
– Missie en visie
– Versterken van teamresultaat

Werkwijze
Om een goed beeld te krijgen van wat in het team speelt, wordt met alle teamleden een individuele intake gehouden. Alle teamleden ontvangen een anonieme rapportage. Zo krijgt ieder zicht op wat er werkelijk binnen het team speelt. Vervolgens wordt er met behulp van een uniek model Team Empowerment™ gekeken naar wat het team kan versterken.

In het maatwerkprogramma komen korte inhoudelijke inleidingen aan bod die aansluiten bij de thema’s en vragen van het team. Door o.a. groepsoefeningen en -uitwisselingen komt teamspirit tot leven. Ook wordt er een aantal concrete acties afgesproken. Om de voortgang te monitoren volgt vaak een aantal weken na de eerste teamdag(en) een follow-up.

Praktische informatie
Onze ervaring
We hebben de afgelopen 15 jaar tientallen vele teams begeleid. Tijdens teamtrajecten maken we vaak gebruik van ons model Team Empowerment™. Een model dat inzoomt op wat er werkelijk speelt in het team en wat versterkt kan worden. Als je wilt, kun je bij ons referenties opvragen. Wil je meer weten over de senior begeleiders, klik hier.

Data & locatie
De data en locatie stemmen we af met de opdrachtgever.

Meer info
Stuur een mail naar info@circumference.nl of bel 072 – 581 50 20, dan nemen wij contact met je op. In een kort telefonisch gesprek bespreken we samen of een oriënterend gesprek zinvol is. Ook kun je een (digitale) brochure bij ons opvragen.

Meer Services
  • Eerdere services
    Services die we jaren ontwikkeld en uitgevoerd hebben. Zoals Personal Leadership, Supervisie voor begeleiders en in-company maatwerktrajecten.
  • Retreat Inner Nature
    Inspiratie, een andere richting geven aan je leven, verdieping, helderheid en nieuwe energie: een life-changing experience.
  • Leergang Personal Empowerment
    2 persoonsgerichte groepstrainingen en 2 individuele coachings. Verdieping, inzichten, handvatten voor je werk.