Executive Coaching

EXECUTIVE COACHING (face-to-face, online of on-the-job)

Ervaringen deelnemers
Skype coaching session felt as if I was sitting directly next to my coach! This enabled me to speak openly and with trust. Very helpful coaching sessions with clear and practical feedback that I could apply directly at work with tangible results. Vice-President ING Bank

Een waardevol traject voor Top- en middenkader, zowel bij interne- als extrngerichte functies. Bestuursvoorzitter Eletrokern Schuurman

Ik heb leren omgaan met confrontatie en het overwinnen van mijn zorgen. Ik ben mijn coach ontzettend dankbaar. Een absolute aanrader!!! CFO Short Stay Group

Voor wie
Executive Coaching is voor leiders, bestuurders, CEO’s en CFO’s, directeuren en andere executives, die in een betrouwbare en objectieve omgeving een ervaren en deskundig klankbord wensen voor hun persoonlijk en professioneel functioneren. Juist door de strategische en soms eenzame positie is er niet altijd de ruimte in de organisatie voor een objectief en betrouwbaar klankbord.

Doel
Het versterken van persoonlijke, professionele kracht of inspirerend en strategisch leiderschap.

Onderwerpen
Mogelijke onderwerpen zijn:
– Inspirerend leiderschap
– Diplomatiek omgaan met belangentegenstellingen
– Vergroten van stijlflexibiliteit in leiderschap
– Strategisch positioneren in politiek krachtenveld
– Uitbreiden van persoonlijke en professionele kracht
– Aanboren van (verborgen) talenten
– Creëren van gezonde balans werk en privé
– Ontwikkelen van een persoonlijke- en professionele visie
– Werk/privébalans versterken
De inhoud en de werkwijze van ieder traject stemmen wij af op je specifieke persoonlijke en professionele situatie.

Werkwijze
In een intakegesprek zullen doelen, vragen en verwachtingen aan bod komen. Persoonlijke en professionele doelen en specifieke praktijksituaties staan centraal in de coaching. Tijdens coachings hanteren we verschillende methodes, zoals psychology of selves & voice dialogue, visie-ontwikkeling, overtuigingenonderzoek, biografiewerk, mindfulness, focussing, casebespreking en praktijkopdrachten.

Het aantal gesprekken van 1,5 uur tot 3 uur per sessie varieert van 1 tot 8 afhankelijk van de vraag. Om tijd te besparen kiezen sommige klanten voor bijvoorbeeld 4 powercoachings van elk 2 uur. Indien wenselijk kunnen coachings ook online verzorgd worden, waardoor je reistijd bespaart en ook vanuit andere landen coachings kunt doen.

Praktische informatie
Senior coach, consultant
We hebben ruim 20 jaar (inter)nationale ervaring als executieve coach en zijn geregistreerd bij het Nederlands Instituut voor Psychologen. Voor meer informatie over de coach kun je hier kijken.

Kosten
De kosten voor een executive coaching zijn 350 euro per 1,5 uur (excl. BTW en evt. reiskosten bij coaching-on-the-job).

Data & locatie
De data plannen we in overleg. De individuele coachings vinden in principe plaats in het Coachhuis aan de Raamweg 4 in Den Haag, of online (w.o. Skype/facetime), of op je werkplek (coaching-on the-job).

Online coaching vanuit het buitenland
Als we voor inspiratie op reis zijn in het buitenland kun je gewoon met ons een online coaching doen! Stuur een mail voor een afspraak op korte termijn: martin@circumference.nl of wendy@circumference.nl

Meer info
Stuur een mail naar info@circumference.nl of bel 06 – 11342495 (Drs. Martin J.M. Thoolen) of 06-11342496 (Drs. Wendy Y. Hobbelink), dan nemen wij contact met je op. Tijdens een kort telefonisch gesprek bespreken we of coaching zinvol voor je is.

Meer Services
  • Team Empowerment
    Laat je team beter samenwerken en communiceren met meer spirit. M.b.v. ons holistisch model Team Empowerment™
  • Leergang Personal Empowerment
    2 persoonsgerichte groepstrainingen en 2 individuele coachings. Verdieping, inzichten, handvatten voor je werk.
  • Eerdere services
    Services die we jaren ontwikkeld en uitgevoerd hebben. Zoals Personal Leadership, Supervisie voor begeleiders en in-company maatwerktrajecten.