Coaching (face-to-face & online)

COACHING (face-to-face, online via Skype en inloopcoaching)

Ervaringen klanten

 • Teruggebracht naar mijn eigen kracht. De coach weet de kern te raken. Ik kom met positieve energie uit de gesprekken. Loopbaanadviseur Ministerie Binnenlandse Zaken 
 • Ik ben gelukkiger als persoon, leuker naar mijn team en beter naar klanten toe. Elke dag dankbaar voor de coaching. Ik raad dit enorm aan. Hoe eerder, hoe beter. Consultant Effectory 
 • Ik kan het absoluut iedereen aanraden. Ik heb beter zicht op mijn eigen functioneren en kwam vanaf het eerste gesprek beter in mijn vel te zitten. De jarenlange ervaring van de coach met rust, vriendelijkheid, wijsheid en integriteit is een groot pluspunt. Safety Officer ECN 
 • Toegang tot mijn eigen kracht en vitaliteit. Projectmanager ABN AMRO BANK 
 • Overtrof mijn verwachtingen. De coach is betrokken, helder met humorMarketeer Winkeloord 
 • Bevrijdend. Nooit gedacht dat je in zo’n korte tijd ingebakken patronen kunt doorbreken. Verfrissend! Consultant 
 • Wat ik heb ervaren zit nu blijvend in mijn gereedschapskist! Adviseur Ministerie SZW

Voor wie
Individuele Coaching is voor managers, professionals en medewerkers die hun functioneren willen optimaliseren en dat tijdens individuele gesprekken met een ervaren senior coach willen ontwikkelen.

Doel
Het versterken van je persoonlijke en professionele kracht. Je talenten aanboren en leren om (nog) effectiever om te gaan met mogelijkheden en belemmeringen in je werk. 

Onderwerpen
Mogelijke onderwerpen zijn:

 • Uitbreiden van je persoonlijke en professionele kracht
 • Ontdekken van je (verborgen) talenten
 • Beter managen van jezelf
 • Maken van evenwichtige keuzes
 • Effectief omgaan met mogelijkheden en belemmeringen van jezelf en anderen
 • Verfijnen van diverse communicatieve- en managementvaardigheden
 • Creëren van meer balans tussen werk en privé

Werkwijze (face-to-face, online, inloopcoaching)
Tijdens een intakegesprek formuleren we samen je individuele leerdoelen die je functioneren versterken. Deze persoonlijke en professionele doelen en je specifieke praktijksituaties staan centraal in de coaching.

Tijdens de coaching krijg je inhoudelijke inzichten en oefeningen die aansluiten bij je leerdoelen. Hierbij hanteren we verschillende methodes, zoals psychology of selves & voice dialogue, overtuigingenonderzoek, biografiewerk, visie-ontwikkeling, mindfulnesss, praktijkcases, simulatie-oefeningen en praktijkopdrachten. Het aantal gesprekken van 1,5 uur per sessie varieert van 4 tot 8 afhankelijk van de vraag. Om tijd te besparen kiezen sommige klanten voor bijvoorbeeld 4 powercoachings van 2 uur.

Online coaching vanuit het buitenland
Als we voor inspiratie op reis zijn in het buitenland kun je gewoon met ons een online coaching doen! Stuur een mail voor een afspraak op korte termijn: martin@circumference.nl of wendy@circumference.nl

Inloopcoaching
Als jij en collega’s coaching op je werkplek willen, dan kan dat ook. Vanaf 2 coachings in de Randstad, of 4 coachings in het hele land, zijn we beschikbaar op je werkplek.  Stel het voor aan je HR- of P&O-manager/medewerker en ontdek nieuwe mogelijkheden.
Voordeel: geen reistijd, laagdrempelig, een uur support van een ervaren, neutrale coach, waarna je weer effectiever en geinspireerd verder kunt werken.

Praktische informatie
Senior coaches
We hebben ruim 20 jaar (inter)nationale ervaring als senior coach en zijn geregistreerd bij het Nederlands Instituut voor Psychologen.

Kosten
De kosten voor een professionele coaching voor je werk zijn 250 euro voor 1,5 uur en 175 euro voor 1 uur (excl. 21% BTW).  Voor ZZP-ers en particulieren geldt een aangepast tarief.

Data & locatie
De data plannen we in overleg. De individuele coachings vinden in principe plaats in het Coachhuis aan de Raamweg 4 in Den Haag, of online (w.o. Skype). Bij minimaal 2 coachings achter elkaar in de Randstad, komen we naar je organisatie toe. Zien waar de coachings zijn? Check korte video hieronder:

Meer info
Stuur een mail naar info@circumference.nl of bel 06 – 11342495 (Martin Thoolen) of 06-11342496 (Wendy Hobbelink), dan nemen wij contact met je op. Tijdens een kort telefonisch gesprek bespreken we of coaching zinvol voor je is.

Meer Services
 • Retreat Inner Nature
  Inspiratie, een andere richting geven aan je leven, verdieping, helderheid en nieuwe energie: een life-changing experience.
 • Seminars & Workshops
  Maak kennis met een inspirerend gedachtegoed voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling & effectiviteit.
 • Team Empowerment
  Laat je team beter samenwerken en communiceren met meer spirit. M.b.v. ons holistisch model Team Empowerment™