BOEK Rijkdom is gratis!

Voorproefje?
Lees hier een gratis hoofdstuk van ons boek Rijkdom is gratis!: Boek_Ho1_LR.


Bestellen
Ons boek ‘Rijkdom is gratis!’ is verkrijgbaar bij o.a. bol.com, managementboek.nl of bij je plaatselijke boekhandel. Als Ebook nu ook te bestellen via de Ibookstore-app voor Ipad en Iphones.

Prijs boek: € 20,- (ISBN 978-90-819281-0-6)
Prijs e-boek: € 12,- (ISBN 978-90-819281-5-1) voor Tablets en smartphones
Prijs e-boek: € 12,- (ISBN 978-90-819281-1-3) voor E-readers
Uitgever: Circumference

CF.0760Web

 

 

 

 

 

 

 

Inhoud
‘Rijkdom is gratis!’ biedt je een inspirerende kijk om meer uit je werk en leven te halen. Dit boek maakt duidelijk hoe je rijkdom in jezelf kunt vinden en de wereld in positieve zin voor je kan veranderen. Het ligt er maar net aan vanuit welk perspectief je naar de wereld kijkt.

Zo ontdek je hoe je ego je vriend of vijand kan zijn (eerste perspectief) en hoe je je bezieling, bevlogenheid en vitaliteit kunt versterken (tweede perspectief). Daarnaast zie je hoe je op een authentieke en effectieve manier de verbinding met jezelf en anderen kunt aangaan, zowel in werk en als privé (derde perspectief). In dit boek vind je een verfrissend gedachtegoed, herkenbare praktijkcases, diverse oefeningen en bruikbare tips voor je eigen levens- en loopbaanpad.

De auteurs
Martin Thoolen en Wendy Hobbelink zijn de oprichters, sr. consultants, trainers en coaches van Circumference. Ze hebben ruim 25 jaar (inter)nationale ervaring in het ontwikkelen en begeleiden van unieke empowermenttrajecten voor organisaties, teams en individuen. Zij reizen vaak voor nieuwe inspiraties. Hun ervaringen en inzichten (vanuit psychologie, spiritualiteit en authentieke volkeren) vertalen zij naar de dagelijkse praktijk, waar mensen echt wat mee kunnen.

Reviews

BoekhandelRCF.0548web

 

 

 

 

 


CEO Netherlands GDF SUEZ Energie Nederland NV
“Frisse, realistische en pragmatische visie op ons zijn. Aansprekende voorbeelden uit de praktijk. Kort & krachtig handvat, zodat het meegaat als reisgids voor alle dag! Toegankelijk en breed toepasbaar: werk, privé, voor jezelf of in relatie met anderen (teams, medewerkers), in goede en in mindere tijden.”

Coach, zelfstandig ondernemer
“Een boek dat iedereen gelezen zou moeten hebben. Een heldere, krachtige gids, die inzicht biedt in de oorsprong van gedrag en iedereen uitdaagt om  met bezieling en ‘in verbinding’ zijn of haar volledig potentieel te leven. Bewustwording van deze 3 perspectieven in het leven, en de vrije keuze in het zoeken naar een balans, bepaalt hoe rijk je je voelt. Een heldere uitleg per onderwerp met direct toepasbare oefeningen en cartoons. Het is een licht boek en dus makkelijk om mee te nemen. ”

Groepsdirecteur Corporate ICT Van Gansewinkel Groep
“Ik ben erg onder de indruk en geloof er in dat heel veel mensen erg veel aan het boek kunnen hebben. Heel inspirerend. Veel aan gehad. Ik heb het zelf gelijk in praktijk gebracht en mensen om mij heen geadviseerd het boek te kopen. Heel geregeld pak ik het weer op en bekijk ik de vele voorbeelden nog eens.”

Marketeer Theatergroep Max
“Fantastisch. Dit boek komt als geroepen en moet iedereen lezen! Het heeft me enorm verrijkt en een nieuwe blik op mijn werk en privéleven gegeven. Ik wil het graag nog eens lezen, en nog eens, en nog eens etcetera.”

Directeur Aenergie
“Hulde! Spreekt enorm aan. Een waar genoegen om te lezen. Heel positief. Praktisch. Je spiegelt er gemakkelijk je eigen praktijk aan. In de begeleiding van woningcoöperaties weet ik nu partijen makkelijker tot elkaar te brengen.”

Vaktijdschrift Loopbaanvisie januari 2013 (Richard van Dam)
“Ik vind het een prettig leesbaar boek. In 128 pagina’s wordt, zonder zweverig te worden, een beknopte en heldere uitleg gegeven van krachten die je (professionele) leven bepalen. Ondersteund met praktijksituaties die herkenbaar zijn.”

Strategisch communicatie adviseur Den Helder
De echtheid van je ziel is gewoon niet na te doen’, een van de meest rake zinnen uit dit boek die ik in een keer heb uitgelezen. Geinspireerde en helder geschreven teksten hoe je dat kunt bereiken. En praktische handvatten hoe je het direct kunt toepassen. De auteurs doen dat met de compassie, zachtheid en de wijsheid van mensen die uit ervaring weten dat kleine stapjes en terugvallen in oud gedrag helemaal o.k. zijn. Het belangrijkste is dat je vooruit gaat door er steeds bewust voor te kiezen ‘het licht aan te doen’. Als je dat maar vaak genoeg doet, maak je vanzelf keuzes maakt waardoor je beter in je werk komt te zitten.”

Docent Haagse Hogeschool

“Eindelijk een boek dat een compleet beeld geeft van de dimensies waar we mee te maken hebben in werk en leven. Na een heldere schets van de belangrijkste items in het boek, is er aandacht voor de manier waarop je met dit boek je (zelf) inzichten kunt vergroten. Goed uitvoerbare en vooral effectieve oefeningen waar iedereen mee aan de slag kan. Rijkdom is gratis doet zowel de overgordijnen als de glasgordijnen open zodat het complete panorama zich voor me uitstrekt, compleet met steppingstones op overbrugbare afstand.”

FILM BOEKPRESENTATIE 15 SEPTEMBER 2012
Wil je in 2 minuten zien hoe de boekpresentatie verliep? Kijk dan hieronder.

Meer Inspiratie info
  • BLOGS
    Reis mee en neem een kijkje in de borrelende gaarkeuken van onze (nieuwste) creaties over o.a. Leiderschap, Nieuw Leven, Nieuwe Wereld.
  • Artikelen
    Inspirerende artikelen die gepubliceerd zijn in vakbladen als Loopbaanvisie, Tijdschrift voor Coaching. Met cases uit onze praktijk. Lees ze hier.
  • Quotes
    Laat je inspireren door onze quotes