Blogposts
> Circumference stopt en ons werk gaat door

Circumference stopt en ons werk gaat door

28 augustus Nieuws, Publicaties  

Na 20 jaar stopt vanaf 1 oktober a.s. onze samenwerking in Circumference, waarmee Circumference ophoudt te bestaan. We hebben met veel plezier en toewijding 20 jaar samen gewerkt. We zijn dankbaar voor alle mooie ontmoetingen en het begeleiden en inspireren van duizenden mensen in werk en privė, in binnen- en buitenland.

Het goede nieuws is dat we blijven werken in hetzelfde vakgebied! Alleen gaan we ieder onze eigen weg, ieder start een eigen organisatie daarvoor. Neem gerust contact met ons op voor een intake (in September) of een coachingstraject (v.a. 1 oktober).

Vanaf nu zijn we bereikbaar op:
MARTIN THOOLEN:    06 – 15620111     martin@martinthoolen.com
WENDY HOBBELINK: 06 – 15615099    wendy@wendyhobbelink.com

Hetzelfde werk in een ander jasje, maar met dezelfde bezieling en toewijding. We hopen je weer te ontmoeten.

Martin Thoolen en Wendy Hobbelink

Nog geen reacties

Reageer: